×

Betrokken mantelzorger

Als mantelzorger voor uw naaste wilt u betrokken blijven als uw naaste verhuist naar een woning bij Pleyade of thuis zorg en ondersteuning krijgt. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want u kent uw naaste als geen ander. Zijn of haar persoonlijkheid, leefstijl en wensen zijn bepalend. Of het nu gaat om invulling van de zorg, het dagelijks leven of activiteiten: wij betrekken u graag nauw bij alles rondom uw naaste.

Waardevolle hulp

Hoe u uw rol als mantelzorger invult is aan u; wij geven u de daarvoor de ruimte. Als uw naaste bij ons woont, staat de deur altijd open voor een bezoek. U kunt uitstapjes ondernemen of meehelpen in de dagelijkse verzorging. Samen realiseren we een prettige woonomgeving voor uw naaste.  

Carenzorgt

Om de zorg inzichtelijk te maken, werkt Pleyade met Carenzorgt.nl. Daarin kunt u het dossier van uw naaste inzien, zodat u ook op afstand precies weet hoe de zorg en ondersteuning aan uw naaste verloopt.

Mantelzorgcafés

De samenwerking met Pleyade kan u al veel zorg uit handen nemen, maar mantelzorgen kost altijd tijd en energie. Daarom organiseren we samen met Vrijwillige Thuiszorg Arnhem (MVT) een aantal keer per jaar mantelzorgcafés op verschillende locaties van Pleyade. Daar kunt u een kopje koffie drinken, in gesprek gaan met andere mantelzorgers en aan een ontspannende activiteit deelnemen.

Komt u een keer langs in het Mantelzorgcafé? Bekijk hier de flyer met data en thema’s.

Fijne logeerplek voor uw naaste

Uw naaste is u erg dierbaar en u wilt alles doen om voor hem te zorgen. Maar soms is dat even niet meer mogelijk. Uw naaste kan dan tijdelijk bij Pleyade logeren, zodat goede zorg in uw afwezigheid gegarandeerd is.