×

Cliënten genieten tijdens Pleyade Gala

maandag 31 december 2018

Op zaterdag 29 december zetten we ruim 500 cliënten en hun begeleiders in de spotlights tijdens het ‘Pleyade Gala’ in Musis Arnhem.

Dat het een bijzondere dag zou worden bleek al bij aankomst: alle gasten werden feestelijk ontvangen op de rode loper: ‘Dat is nog eens een ontvangst. Ik voel me heel welkom’, aldus één van hen. Eenmaal binnen genoten de aanwezigen van elkaars gezelschap, werden mooie gesprekken gevoerd en ontstonden nieuwe contacten. Na een prachtig concert van Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth en zangers Anneke van Giersbergen schoven de gasten aan aan de mooi gedekte tafels om samen te genieten van een chique driegangendiner.

Cliënten, hun familieleden en medewerkers van Pleyade hebben met elkaar mooie herinneringen gemaakt. Of zoals één van de aanwezigen treffend zei: ‘Zo bijzonder om dit nog met mijn 90-jarige moeder te mogen meemaken. Deze dag blijft ons voor altijd bij.’

 

Tot in de puntjes verzorgd

Van vervoer tot aan visagie; de dag was tot in de puntjes verzorgd. Op de Pleyade-locaties in Arnhem, Elst en de Liemers waren in de ochtend kappers en visagisten druk in de weer om de gasten helemaal klaar te maken voor deze mooie dag. Nadat de mooiste jurken en kostuums waren aangetrokken stapte iedereen in de taxi om naar Musis gebracht te worden.

Waarom een gala?

Bestuurder Floor de Vroome: “In 2017 voerden wij gesprekken met bewoners. Daaruit bleek dat ze behoefte hadden aan iets anders dan de reguliere activiteiten, iets dat echt voor hen is. Daar is het idee voor het gala uit ontstaan. Kortom: een dag waarop we de cliënten letterlijk in de spotlight zetten.”

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord