×

Anne Tjoonk is Zorgmedewerker van het Jaar 2019

donderdag 16 mei 2019

Anne, woonbegeleider op Waalstaete, werd vandaag verrast met de award tijdens een feestelijke uitreiking ten overstaan van bewoners, vrienden en collega’s.

Anne werkt al tien jaar bij Pleyade. De manier waarop zij haar functie vervult, viel zo op bij de vrouw van een cliënt, dat zij Anne nomineerde. In haar nominatie zegt ze onder andere: “Ze is verzorgster met hart en ziel, die buiten de dagelijkse verzorging echt aandacht voor de cliënten heeft. Ze zorgt voor extraatjes, zoals een gekookt eitje bij het ontbijt, soms zelfs uit eigen zak betaald.”

Collega Petra vult hierover aan: “Anne kent alle cliënten door en door, en zet graag een stapje extra voor hen. En ze is een hele fijne collega. Zo checkt ze, voordat ze gaat, altijd even of andere collega’s nog hulp kunnen gebruiken. Ze denkt goed mee over bijvoorbeeld de planning en verbeteringen; echt een collega waar je op kan bouwen.”

Uit alle ruim 50 aanmeldingen werden negen finalisten geselecteerd. Anne (rechts op de foto) kreeg uiteindelijk de meeste online stemmen en wint onder andere een Efteling Bosrijkarrangement voor 6 personen. Van harte gefeliciteerd Anne!

Pleyade - Anne Tjoonk (rechts) is Zorgmedewerker van het jaar 2019

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord