×

Nieuwe look & feel voor Pleyade

vrijdag 31 augustus 2018

Zoals u wellicht is opgevallen heeft Pleyade een nieuwe website. Deze is onderdeel van een vernieuwing van de huisstijl, oftewel ‘look & feel’, van Pleyade. Hiermee willen we nog meer uitstralen wie we zijn: persoonlijk, onafhankelijk, ondernemend en samenwerkend.

Wat is er nieuw?

Het vertrouwde logo met de kleurrijke pauwen blijft bestaan. Daarnaast is er veel ruimte voor nieuwe foto’s en échte verhalen. Van en over mensen die trots zijn dat ze bij Pleyade wonen of werken, of op een andere manier betrokken zijn. Deze ambassadeurs laten zien hoe het dagelijks leven en werken bij Pleyade is. Het gaat altijd om een dialoog tussen de ambassadeurs en Pleyade; dat is te zien aan de tekstballonnen die gebruikt worden.

Waarom een nieuwe website?

De vernieuwde website is modern, fris en overzichtelijk. Als bezoeker kunt u sneller de juiste informatie vinden en een goed beeld krijgen van wie we zijn en wat we te bieden hebben. We hopen dat u het net zo mooi vindt als wij.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord