×

De juiste ondersteuning in uw eigen omgeving

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Door ouderdom of een chronische ziekte is het soms nodig daar wat hulp bij te krijgen. Pleyade voorziet in zorg en ondersteuning op verschillende gebieden. Een team van deskundige professionals staat voor u klaar: in uw eigen wijk en huis.

Pleyade Thuiszorg

De wijkverpleegkundige is hét aanspreekpunt als u behoefte heeft aan zorg of ondersteuning. Hij of zij komt graag bij u thuis om uw wensen en behoeften te bespreken. We kunnen op allerlei vlakken hulp bieden, van verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dementie. Ook hulp bij het huishouden behoort tot de mogelijkheden.

Therapie en behandeling

Met vragen op het gebied van bijvoorbeeld voeding, het dagelijks functioneren, uw lichamelijke gesteldheid en spraak-, taal- en slikproblemen kunt u terecht bij het multidisciplinaire team van Pleyade. Onze fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten en logopedisten brengen uw vraagstuk in kaart en bieden een passende behandeling.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord