×

Fysiotherapie

Kunt u niet meer soepel bewegen door een val, ziekenhuisopname of ziekte? Bent u bang om te vallen? Of is uw conditie verminderd? Schakel dan de fysiotherapeuten van Pleyade in. Wij helpen u weer zo optimaal mogelijk bewegen, zodat u beter kunt functioneren in het dagelijks leven.

Plan op maat

Als eerste brengt de fysiotherapeut uw hulpvraag in beeld. Vervolgens wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Hierin staan de behandeldoelen, die zijn gebaseerd op uw wensen.

Mogelijkheden fysiotherapie

Fysiotherapie voor ouderen kan op verschillende manieren ingezet worden. De fysiotherapeut kan u bijvoorbeeld van dienst zijn bij:

  • Beoordelen van de situatie en uitbrengen van een advies;
  • Behandeling na verwijzing van de huisarts, bijvoorbeeld met oefentherapie, looptraining of training in activiteiten van het dagelijks leven;
  • Adviseren over hulpmiddelen of bemiddelen bij de aanvraag hiervan.

Begeleiding

Wij begeleiden u thuis of op onze locaties Pleyade Revalidatie en Eldenstaete. We betrekken graag uw familie, verzorgenden of andere behandelaars bij de behandeling. Zo werken we samen toe naar herstel en houden we een vinger aan de pols. Indien nodig werken we nauw samen met andere behandelaars binnen Pleyade.

Vergoeding & verwijzing

Of u fysiotherapie voor ouderen vergoed krijgt, hangt af van uw zorgverzekering en indicatie. Bekijk uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Om te starten met fysiotherapie van Pleyade heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of specialist.

Veelgestelde vragen

Waar vindt de behandeling plaats?

U kunt voor de behandeling terecht op locatie Pleyade Revalidatie of Eldenstaete. U kunt ook thuis begeleid worden.

Pleyade Revalidatie
Slochterenweg 2
6835 CB Arnhem

Eldenstaete
Mr. D.U. Stikkerstraat 126
6842 CW Arnhem

Wat zijn de openingstijden?

We plannen uw behandeling op locatie graag op afspraak. De praktijken zijn flexibel één avond per week open; afspraken hiervoor in overleg mogelijk.

Pleyade Revalidatie

Maandag8.00 – 16.30
Dinsdag8.00 – 16.30
Woensdag8.00 – 16.30
Donderdag8.00 – 16.30
Vrijdag8.00 – 16.30

Eldenstaete

Maandag8.30 – 17.00
Dinsdag8.30 – 17.00
Woensdag8.30 – 17.00
Donderdag8.30 – 17.00
Vrijdag8.30 – 17.00

 

Wie zijn de behandelaars?

Het team dat voor u klaar staat bestaat uit: Anneke de Bruijn, Cintie Schoenmakers, Elske Luttikhold, Gea Hulshof, Jelle Kruysmulder, John van der Wal, Klaas de Gelder, Lieke Sweerts, Loes Tuin, Martijn de Vries, Renée de Vries, Sacha van der Horst, Simone van Bree.

Hoe kan ik de afdeling Fysiotherapie bereiken?

U kunt de fysiotherapeuten bereiken via 026 - 751 6510 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur) of via fysiotherapeuten@pleyade.nl.

Priscilla

“In 2013 begon ik als zorgassistent bij Pleyade. Inmiddels ben ik woonbegeleider. Een baan die bij me past; zorgen zit mij in het bloed. "

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord