×

Subenhara

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Subenhara in het kort

Wonen in Subenhara is gezellig, comfortabel en bruisend. U woont hier kleinschalig in een relatief nieuw gebouw, waarbij u omringd wordt door mensen uit de omgeving. Een praatje maken kan altijd, maar u kunt zich ook terugtrekken in uw eigen woning als u behoefte heeft aan een rustmoment. 

Omgeving

Subenhara ligt aan de rand van Zevenaar, een gemoedelijk dorp. Binnen een kilometer bevindt zich het ziekenhuis, maar ook het centraal station en de kerk zijn dichtbij. U bent zo in het centrum van Zevenaar, waar u terecht kunt bij bijvoorbeeld de kapper, gezellig winkelt of op vrijdag een bezoek brengt aan de markt. De dorpen rondom Zevenaar zijn ook de moeite waard als u van cultuur en natuur houdt.

Woningen

De appartementen van ruim 30m2 zijn verdeeld over twee woonlagen. Ze hebben een woon-slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. In de sfeervolle huiskamers kunt u ontspannen zitten en er wordt gezamenlijk gekookt en gegeten.

Bijzonderheden

In de mooie binnentuin van Subenhara kunt u op een van de bankjes heerlijk genieten van de zon. Subenhara is een locatie waar veel leerlingen in de praktijk worden opgeleid. Hun aanwezigheid zorgt voor een bijzondere dynamiek en extra aandacht voor de cliënten. Samen met zorggezellen worden er veel uitstapjes en activiteiten georganiseerd. Heeft u een idee voor een activiteit? Het team doet er alles aan om uw wensen mogelijk te maken.

Wie woont hier?

Bij Subenhara wonen ouderen zelfstandig in een kleinschalige woonomgeving. Er is veel aandacht voor de wensen en persoonlijke leefstijl van cliënten. De medewerkers van Pleyade bieden gepaste zorg en ondersteuning aan cliënten met een lichamelijke beperking of een vorm van dementie. Belangrijk uitgangspunt van het wonen in Subenhara is dat cliënten de regie behouden over hun leven en de zorg die ze krijgen. 

Hunneveldweg 15
6903 ZZ
Zevenaar

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Subenhara?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Er is altijd aandacht voor mijn moeder en er kan veel! Men sluit aan bij de beleving van mijn moeder zodat ze zich prettig en veilig voelt. En goed personeel die altijd de tijd nemen voor een gesprek."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 8,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

De heer Lentjes
Mevrouw Stuart
Mevrouw van Keulen-Valentijn
Mevrouw van Hummel

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord