Revalidatiezorg bij Pleyade

Revalidatiezorg in een fijne omgeving

Een team van deskundige professionals staat voor u klaar met de juiste revalidatiezorg.

Fysiotherapie & Revalideren | Pleyade
Goede samenwerking in de regio
Uw wensen en behoeften staan centraal
Ervaren en professionele begeleiding

Revalideren bij Pleyade

Heeft u na een ziekenhuisopname moeite met de dagelijkse dingen en zoekt u revalidatiezorg?

Pleyade luistert naar wat u wilt bereiken en biedt professionele revalidatiezorg, zodat u zelf kunt revalideren in een veilige en gezellige omgeving.

Soms zijn er omstandigheden waardoor thuis zijn tijdelijk niet mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat u na een ziekenhuisopname in een professionele omgeving moet herstellen en revalideren, zodat u daarna weer gezond en wel naar huis kan. Mocht dat niet meer lukken, dan vindt u misschien wel een nieuw thuis op één van onze woonlocaties.


Zelfredzaam

De dagelijkse dingen zelf kunnen, dat is erg waardevol. Bij Pleyade kijken we naar de manier waarop u wilt leven. Samen maken we een plan dat erop gericht is om weer zelfstandig, eventueel met zorg, te kunnen wonen. Naast de behandelingen oefent u op uw tempo de gewone dingen, zoals koffie zetten voor uw naasten of voor uzelf. Zo kunt u stap voor stap weer voor u zelf zorgen.

Naast de behandelingen oefent u op uw eigen tempo.

Pleyade revalidatiezorg


Uw naasten dichtbij

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens uw revalidatie. Daarom heeft u uw eigen kamer, maar kunt u ook het gezelschap opzoeken op het buitenterras of tijdens de maaltijden. Uw naasten zijn van harte welkom; we betrekken hen graag bij het revalidatieproces. Daarnaast mag uw partner, tegen een kleine vergoeding, bij u logeren en mee-eten.

Bekijk de revalidatielocatie

Pleyade Revalidatie