Vertrouwd en altijd op maat

Huishoudelijke ondersteuning in de regio Arnhem

Huishoudelijke ondersteuning

In het kort

Kleine teams met vertrouwde gezichten
We doen het samen
Wanneer het nodig is zijn zorg en specialisten dichtbij
Pleyade levert ondersteuning bij het huishouden aan inwoners van de gemeente Arnhem

Een vertrouwd gezicht in het huishouden

Schoonmaken, wassen of strijken: het uitvoeren van deze taken is niet voor iedereen meer vanzelfsprekend. Woont u in Arnhem en heeft u hulp nodig bij het huishouden, bijvoorbeeld door ouderdom of (chronische) ziekte? Dan nemen onze professionele medewerkers graag een aantal huishoudelijke taken van u over. Aan de hand van uw wensen zoeken we naar een geschikte oplossing. We werken met vaste medewerkers, zodat u steeds een vertrouwd gezicht ziet.

Huishoudelijke ondersteuning


Hoe het werkt

Onze medewerkers van huishoudelijke hulp werken vooral bij ouderen in de wijken rondom de woonlocaties van Pleyade. De gemeente Arnhem organiseert de huishoudelijke hulp. Wanneer de hulp door de gemeente is toegewezen bespreekt de wijkverpleegkundige (telefonisch) met u wat er in uw situatie mogelijk is.

Op de website van de gemeente Arnhem leest u meer over aanmelden en kosten voor huishoudelijke hulp.

Ga naar de website van gemeente Arnhem

Combi-ondersteuning thuis

Is alleen huishoudelijke ondersteuning voor u niet voldoende? Dan biedt Pleyade combi-ondersteuning thuis. Dan combineren we huishoudelijke ondersteuning met een lichte vorm van thuisbegeleiding. Zoals het helpen bij het zelf (blijven) onderhouden van het huishouden of  het geven van instructie, advies en voorlichting zodat u goed voor uzelf kunt blijven zorgen.