Locaties

Pleyade Revalidatie

Bachstraat 25, 6661 CN Elst

Welkom bij Pleyade

Revalideren in een fijne omgeving


In het kort

Mooie omgeving, dichtbij het centrum van Elst
Goede samenwerking met partners en ziekenhuizen in de regio
Geschikt voor snelle en langzame revalidatie
Ervaren en professioneel personeel dat ervaring heeft met alle facetten van revalidatie, ook via eerste lijn
Mooi Grand Café waar u kunt eten, drinken en samenkomen

Omgeving

In een rustige woonwijk

Pleyade Revalidatie ligt in een rustige en gezellige wijk in Elst. Het centrum van Elst is op loopafstand. Hier zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Elke donderdag is er ook markt. Bij de locatie zelf is er voldoende parkeergelegenheid.

Naast de behandelingen oefent u op uw eigen tempo.


Woningen

Uw eigen plek

Tijdens uw verblijf heeft u uw eigen kamer met koffiezetapparaat en koelkast. De kamers in het bestaande gebouw en de aangebouwde gedeelte hebben verschillende afmetingen. Alle kamers hebben een eigen badkamer. U kunt zich in uw kamer terugtrekken om te rusten, maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken in de grote huiskamers, het Grand Café of in de tuin.

Kamer plattegronden


Bijzonderheden

Alle disciplines in huis

Op de revalidatielocatie herstellen en revalideren ouderen na bijvoorbeeld een beroerte, delier of operatie. In een veilige en gezellige omgeving helpen betrokken medewerkers u zodat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt wonen. Ieder revalidatietraject is anders, want ieder mens is anders. Maar alles wat u zelf kunt, draagt bij aan uw zelfredzaamheid. Daarom bent u naast de revalidatieoefeningen ook veel bezig met praktische alledaagse dingen. We vinden het belangrijk om ook uw naasten te betrekken bij uw revalidatieproces.


Contactgegevens

Bachstraat 25
6661 CN Elst

026  751 7300 adviesteam@pleyade.nl

Google maps
Pleyade Revalidatie

Ook interessant

Heeft u nog een vraag?

We helpen u graag verder!

Ga naar contact
Revalideren bij Pleyade Revalidatie

Waardering

9.9

"Mijn vader is hier eind 2022 voor een week of drie opgenomen. Het idee was revalidatie, maar toen dat niet meer mogelijk bleek is hij hier tot het einde zeer goed verzorgd en zijn wij als familie heel fijn en persoonlijk benaderd. We zijn alle medewerkers hier erg dankbaar voor."

9.3

"Ben net klaar met mijn revalidatie. Wat een fijne medewerkers! Hart voor de zorg en kundig. Fysio erg plezierig. Manager idem hart voor zijn medewerkers, is overal aanwezig! Zeker aan te raden."