×

Thuvine

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thuvine in het kort

Thuvine is ruim en modern, maar heeft toch een gemoedelijke, gezellige sfeer. De ligging is optimaal, waardoor u alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik heeft. Door het uitgebreide activiteitenaanbod hoeft u zich bovendien geen moment te vervelen.

Omgeving

Het centrum van Duiven ligt op loopafstand van Thuvine. U wandelt dus gemakkelijk even naar het winkelcentrum, eventueel samen met een zorggezel, medewerker of familielid. Maar u hoeft niet altijd de deur uit: Thuvine heeft zelf een ruim restaurant, een mooie binnentuin en zelfs een eigen bruin café.

Woningen

Thuvine heeft driekamerappartementen en woon-slaapkamers. De appartementen zijn dankzij hun grootte zeer geschikt voor echtparen. Ze hebben een ruime woonkamer, een grote en een kleine slaapkamer, een bergruimte, een badkamer en nog veel meer faciliteiten. Uw eigen vertrouwde spullen zijn van harte welkom. De woon-slaapkamers zijn gemeubileerd. Er zijn verschillende gezamenlijke huiskamers waar u samen kunt eten.

Bijzonderheden

Het bruist in Thuvine van de activiteiten. De wijkbewoners en het lokale verenigingsleven zijn actief betrokken bij deze locatie. In café ’t Pleyntje worden regelmatig (familie)feestjes georganiseerd. Aan activiteiten in de gemeente, zoals de avondvierdaagse en de kermis, brengen cliënten graag een bezoek.

Wie woont hier?

Bij Thuvine wonen mensen zoveel mogelijk zelfstandig, met de nodige ondersteuning en zorg dichtbij. De wensen van de cliënt en het contact met de familie zijn hierin belangrijk. Op deze locatie wonen zowel cliënten met Alzheimer of een andere vorm van dementie als cliënten met een lichamelijke aandoening.

Thuvine park 100
6921 AR
Duiven

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Thuvine?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

Mijn moeder heeft gewoond op huiskamer 118. Vakbekwaam personeel, vriendelijk en staan altijd voor me moeder en omgeving klaar. Ze heeft hier nog vele jaren met plezier gewoond. Echt een aanrader!

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9.0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw van Haren-Goris, voorzitter
Mevrouw Peters
Mevrouw van Bodegom
Mevrouw Kersten
De heer Gebbing

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord