×

Waalstaete

  • 1
  • 2
  • 3

Waalstaete in het kort

Deze grote locatie staat bekend om het bruisende karakter. U kunt altijd de gezelligheid opzoeken en deelnemen aan een van de vele activiteiten. Maar de rust is nooit ver weg: als u even wat tijd voor uzelf nodig hebt, kunt u zich altijd terugtrekken in uw appartement. De liefdevolle zorg en de mensen om u heen maken Waalstaete tot een warm thuis.

Omgeving

Waalstaete ligt in Presikhaaf, vlakbij het winkelcentrum. U kunt daarom gemakkelijk zelf, of met een van de vrijwilligers, zorggezellen of met familie, een bezoek brengen aan de winkels. Wilt u genieten van de natuur? Op loopafstand ligt het prachtige Park Presikhaaf, waar u heerlijk kunt wandelen.

Woningen

In Waalstaete zijn ruime appartementen van 46/48m2 met een badkamer, eigen terras of balkon en een eigen slaapkamer, die geschikt zijn voor echtparen. U mag het appartement inrichten zoals u het zelf wilt, uiteraard met uw eigen meubels. Daarnaast zijn er appartementen met een woon-/slaapkamer.

Bijzonderheden

Het grote atrium met daarnaast het restaurant is dé ontmoetingsplek van Waalstaete. Hier bruist het van de gezelligheid tijdens de activiteiten. Van een bingo tot linedancing en van verschillende bandjes tot pianomuziek: er is van alles te beleven. U kunt actief meedoen met een van de activiteiten, of samen met anderen genieten van de reuring. Er wordt op Waalstaete veel georganiseerd, maar als u iets anders wilt doen, maken we dit graag mogelijk.

Wie woont hier?

De diversiteit aan cliënten zorgt voor een afwisselende woonomgeving. In Waalstaete wonen mensen zelfstandig met zorg binnen handbereik, maar ook mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Wat zij ook nodig hebben, onze zorg en ondersteuning is afgestemd op de behoeften en wensen van de cliënt.

Waalstraat 36
6826 BR
Arnhem

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw Neijenhuis
Mevrouw van der Beek - Schuur
Mevrouw Benschop
Mevrouw Elliot

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Hoe waarderen cliƫnten Waalstaete?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Wat ben ik blij met Waalstaete. Top verzorging, ze gaan met respect om met de ouderen. Ze zorgen ervoor dat mijn moeder zich thuis voelt. Er worden veel activiteiten georganiseerd en voor iedereen is aandacht. "

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is elke dag open van 11.00 tot 18.00 uur. Cliënten kunnen hier genieten van een heerlijke lunch en diner. Voor informatie kunt u bellen met 026 - 751 7252.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord