×

Pleyade Revalidatie

  • 1
  • 2

Pleyade Revalidatie in het kort

Zelf revalideren met liefdevolle begeleiding en zorg: Pleyade Revalidatie in Arnhem helpt u na een ziekenhuisopname herstellen en revalideren, zodat u weer zelfredzaam wordt. Wat wil u graag weer kunnen? Met welke ondersteuning kunt u weer zelfstandig wonen? We bespreken de wensen en mogelijkheden, zodat we zorg op maat kunnen bieden.

Verblijf

Tijdens uw verblijf bij Pleyade Revalidatie heeft u uw eigen kamer met koffiezetapparaat en koelkast. De meeste kamers hebben daarnaast een eigen badkamer. U kunt zich in uw kamer terugtrekken om te rusten, maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken in de grote huiskamers, het Grand Café of in de tuin.

Zelfredzaamheid

Ieder revalidatietraject is anders, want iedere cliënt is anders. Maar alles wat u zelf kunt, draagt bij aan uw zelfredzaamheid. Daarom bent u naast de revalidatieoefeningen ook veel bezig met praktische alledaagse dingen. Als het lukt, kunt u bijvoorbeeld zelf koffie zetten of langs het ontbijt- en lunchbuffet lopen. Misschien lukte zelf aankleden of zelf wassen niet meer, maar wilt u dat wel graag weer leren. Ook hierbij helpen we u graag.

Familie en naasten

We vinden het belangrijk om ook uw naasten te betrekken bij uw revalidatieproces. Zij mogen daarom altijd langskomen en tegen een kleine vergoeding kan uw partner bij u logeren. In overleg kunnen uw naasten bijvoorbeeld met u een wandeling maken of samen oefeningen doen. Dat kan op de locatie, maar eventueel ook thuis. Maakt u zich zorgen om uw partner die zonder uw hulp niet thuis kan wonen? We vinden het waardevol om ook bij uw persoonlijke thuissituatie te ondersteunen en gaan graag samen op zoek naar een goede oplossing.

Luisterend oor

Naast de oefeningen is er ook tijd voor rust, net zoals u dat heeft in uw eigen thuissituatie. Merkt u dat u zich eenzaam voelt of bent u bang dat dat eenmaal thuis zo zal zijn? We bieden vanzelfsprekend een luisterend oor, of de hulp van een geestelijk verzorger of psycholoog als u dat wenst.  

Wie kan hier terecht?

Op Pleyade Revalidatie herstellen en revalideren ouderen na bijvoorbeeld een beroerte, delier of operatie. In een veilige en gezellige omgeving helpen betrokken medewerkers hen zodat ze weer zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.

Slochterenweg 2
6835 CB
Arnhem

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Pleyade Revalidatie?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Na een heupoperatie en een delier is mijn moeder ontzettend goed opgevangen in revalidatiecentrum Pleyade. Zij is zeer liefdevol ontvangen. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel. De kamer was mooi en groot en het eten was prima. Ondanks dat mijn moeder graag naar huis wilde, voelde ze zich echt thuis op Pleyade. Namens onze hele familie bedankt voor jullie goede zorgen en de complimenten aan iedereen."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,0.

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het Grand Café is elke dag open van 12.00 tot 19.00 uur. Cliënten kunnen er ontbijten - nu tijdelijk op enkele dagen met een luxe ontbijtbuffet. Voor lunch en diner zijn ook bezoekers van harte welkom. Voor informatie kunt u bellen met 026 - 751 7721.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord