×

Eimersstaete

  • 1
  • 2
  • 3

Eimersstaete in het kort

Ruim wonen, uw eigen spullen om u heen en een huiselijke sfeer: Eimersstaete voelt vertrouwd en ‘als thuis’. Op deze kleinschalige locatie woont u zelfstandig en heeft u liefdevolle zorg tot uw beschikking. Iedereen kent elkaar en persoonlijke aandacht staat voorop. Een praatje maken of gezellig samen eten is hier altijd mogelijk.

Omgeving

U vindt Eimersstaete in de wijk Eimersweide, aan de rand van Malburgen-Oost. In de nabije omgeving ligt het Immerloo Park: een mooie, groene plek om heerlijk te wandelen. Winkelcentra De Drieslag en Kronenburg zijn op loopafstand en iedere woensdag is er een gezellige buurtmarkt. En wilt u samen met een naaste of zorggezel buiten de deur een hapje eten? Dat kan bijvoorbeeld in het restaurant van locatie Malburgstaete.

Woningen

Eimersstaete heeft 29 appartementen van 41 m2, verdeeld over vier etages. De woningen zijn royaal van opzet, met een eigen badkamer en kitchenette. U kunt uw appartement natuurlijk naar uw smaak inrichten. Daarnaast zijn er vier gezamenlijke woonkamers. Eimersstaete heeft een aantal extra grote appartementen die geschikt zijn voor echtparen. Ook zonder zorgindicatie kan uw partner hier samen met u wonen.

Bijzonderheden

Het hart van Eimersstaete is de comfortabele belevingstuin. Hier kunt u een frisse neus halen én worden al uw zintuigen geprikkeld. Een ideale plek om te ontspannen op het terras of mee te doen aan een leuke activiteit. Op Eimersstaete wordt nog veel meer georganiseerd, waarbij we graag inspelen op uw behoeften.

Wie woont hier?

In Eimersstaete wonen vooral mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. Zelfstandig wonen in een kleinschalige beschermde woonomgeving staat voorop. Een betrokken team van medewerkers zorgt voor de nodige zorg en ondersteuning.

 

Eimerssingel-West 5/1
6832 EW
Arnhem

026 - 751 7300
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Eimersstaete?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Ik ben erg tevreden. De verzorging is vriendelijk en zorgzaam naar mijn vader. Er is ook belangstelling naar mij als 1e contactpersoon. Ik voel me als 1e contactpersoon thuis op locatie Eimersstaete."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,7

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw L. Blom
Mevrouw A. Hageman
Mevrouw M.J.W. Jansen-Everdij
Mevrouw Dibbets-Jansen

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Priscilla

“In 2013 begon ik als zorgassistent bij Pleyade. Inmiddels ben ik woonbegeleider. Een baan die bij me past; zorgen zit mij in het bloed. "

Lees het verhaal