×

Binnenrijk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Binnenrijk in het kort

U voelt zich vanaf de eerste dag thuis bij Binnenrijk. Op deze gemoedelijke woon- en zorglocatie kent iedereen elkaar en heerst een hartelijke sfeer. In de groene binnentuin is altijd wel iemand te vinden met wie u een praatje kunt maken. Ook door het kleinschalige karakter is het hier fijn wonen.

Omgeving

Binnenrijk ligt middenin het dorp Giesbeek, in een prachtige landelijke omgeving. Het natuurgebied van Lathum is vlakbij, dus u kunt daar met uw familie, vrienden of zorggezel een heerlijk kopje koffie drinken bij een van de horecagelegenheden aan het water. 

Woningen

In locatie Binnenrijk zijn twee soorten woningen: kamers en appartementen. De gecombineerde woon-slaapkamers is van uzelf en de badkamer deelt u. In de gezamenlijke huiskamer kunt u gezellig samen met de andere bewoners koken en eten.

Er zijn verder vijftien ruime driekamerappartementen die ook geschikt zijn voor echtparen. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken. U bepaalt zelf hoe u de woonruimte inricht, dus uw vertrouwde meubels verhuizen met u mee.

Bijzonderheden

De natuurrijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes in de buitenlucht. Hier maken de cliënten dan ook graag gebruik van; denk aan fiets- en wandeltochten met een zorggezel. Ook zelf koken gebeurt hier veel. Binnenrijk is echt een onderdeel van de gemeenschap en heeft daardoor een grote groep betrokken vrijwilligers. Samen met cliënten worden leuke activiteiten bedacht en georganiseerd.

Wie woont hier?

Binnenrijk is een prettige woonomgeving voor cliënten met een lichte lichamelijke aandoening en/of een vorm van dementie. Welke ondersteuning zij ook nodig hebben, cliënten bepalen zelf hoe zij willen leven. Het team van medewerkers ondersteunt hen met zorg die is afgestemd op hun persoonlijkheid en leefstijl.

Burgemeester van Rielstraat 36
6987 AZ
Giesbeek

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Binnenrijk?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"De zorginstelling Binnenrijk is een echte aanrader, prima accommodatie en bijzonder lieve maar belangrijker, vakkundige zorg!"

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

De heer Lentjes
Mevrouw Stuart
Mevrouw van Keulen-Valentijn
Mevrouw van Hummel

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord