×

Eilandstaete

  • 1
  • 2
  • 3

Eilandstaete in het kort

Modern wonen in een prachtige woonwijk: dat kan in Eilandstaete. U woont hier rustig, maar toch redelijk dicht bij de stad. U kunt gezellig samen eten of een kopje koffie drinken op het terras. En als u liever de rust opzoekt, kunt u zich comfortabel terugtrekken in uw eigen woning.

Omgeving

Eilandstaete ligt in de nieuwbouwwijk Stadseiland in Malburgen. Vanuit de drukte in de stad is het een verademing om op deze rustige plek te wonen. De supermarkt en drogisterij zitten om de hoek, maar u kunt ook in Eilandstaete zelf een boodschap doen. Als u erop uit wilt gaan met een familielid of zorggezel bent u zo bij Park Immerloo. De oude boerderijen en boomgaarden geven een nostalgische sfeer en zijn prachtig om te zien.

Woningen

De appartementen zijn zeer ruim (50m2) en hebben een hal, keuken, woonkamer, slaapkamer en een badkamer. U kunt hier, ook samen met uw partner, veilig, zelfstandig en in alle rust wonen.

Bijzonderheden

U kunt zich comfortabel terugtrekken in uw appartement, maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken in de tuin of op het terras. Als u graag iets wilt ondernemen, kan dat ook. Creatief bezig zijn, samen bewegen of yoga, of even naar winkelcentrum Kronenburg: het is allemaal mogelijk. We luisteren graag naar uw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.

Wie woont hier?

In Eilandstaete wonen mensen zelfstandig, met wat ondersteuning van Pleyade. Liefdevolle zorg is altijd binnen handbereik, zodat mensen hun eigen levensstijl zo veel mogelijk kunnen voortzetten.

Abe Lenstrahof 132
6833 LR
Arnhem

026 - 751 7300
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Eilandstaete?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

Mijn moeder woont hier nu bijna twee jaar. Ze zit in een prachtig en ruim appartement, ze wordt er goed verzorgd, het eten is prima. De gemeenschappelijke ruimtes zien er uitnodigend en gezellig huiselijk uit. Er zijn diverse activiteiten te doen voor de bewoners gedurende de week. En wanneer er onverhoopt toch een probleempje ontstaat, kan dit altijd besproken worden en wordt het opgelost.

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 8,3

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw De Boer
De heer J. Brugman, voorzitter
Mevrouw C. van Haaften-Dobbelaar
Mevrouw G.J. Lustig-ten Broeke
De heer H.A. Andre
De heer J.H. Janssen
De heer Zinnemers

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Cliënten kunnen hier genieten van een heerlijke lunch en diner (tijdelijk wordt een uitgebreide broodmaaltijd geserveerd als diner). Bezoekers en andere gasten zijn van harte welkom om aan te schuiven bij de lunch. Voor informatie kunt u bellen met 026 - 751 2178.

Sophie

“Mijn moeder werkt bij Tertzio en ik ben er ook vaak. Ik ga dan op bezoek bij de mensen die er wonen om samen iets te drinken."

Lees het verhaal