×

Eldenstaete

  • 1
  • 2
  • 3

Eldenstaete in het kort

Huiselijk is bij Eldenstaete ook écht huiselijk. Het team van medewerkers draait hier een gezamenlijk huishouden, waardoor het als thuis voelt. U ziet vooral bekende gezichten, wat zorgt voor rust en een vertrouwd gevoel. Kortom: een veilige, comfortabele plek om te wonen.

Omgeving

Eldenstaete ligt aan de rand van het dorp Elden, dat een gezellig centrum heeft. Wekelijks is er een markt. De woningen grenzen aan het landschapspark Zuiderveld met schapen en een boomgaard. Ideaal voor een korte wandeling samen met een naaste of zorggezel. In een van de gebouwen van Eldenstaete vindt u een restaurant met terras, waar u met uitzicht op het park kunt genieten van een hapje en drankje.

Woningen

Er zijn 29 kleinschalige woningen, verdeeld over drie woongebouwen. Iedere groepswoning biedt plaats aan zes tot acht cliënten. Enkele woningen hebben kamers die geschikt zijn voor echtparen. Er is een gezamenlijke woonkamer en u heeft een eigen zit/slaapkamer.

Bijzonderheden

Bij Eldenstaete zorgen de medewerkers voor een terugkerend dagritme, waarin rust en herkenbaarheid centraal staan. Toch is er veel flexibiliteit. Of het nu gaat om speciale eetwensen, het tijdstip van opstaan of aan welke activiteiten u wil deelnemen: uw behoeften staan centraal. Op de diverse ontmoetingspleinen worden veel activiteiten georganiseerd, van muziek en bewegen tot beauty en creativiteit. Ook buiten zijn er talloze mogelijkheden, zoals zwemmen, vissen in de nabijgelegen visvijver, voetbal kijken bij Vitesse, duofietsen of naar Elden voor het oogstfeest of de kermis.

Wie woont hier?

De kleinschalige woonomgeving van Eldenstaete is zeer geschikt voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. We bieden gespecialiseerde zorg op maat en ondersteuning aan mensen met vroege dementie, mensen die extra begeleiding nodig hebben in hun gedrag en ouderen met niet-aangeboren hersenletsel. Door intensief contact met de familie en naasten voorzien we zo goed mogelijk in de behoeften van de cliënten.  

Mr. D.U. Stikkerstraat 126
6842 CW
Arnhem

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Eldenstaete?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Mijn vader die in Eldenstaete verblijft zegt altijd: ik heb het goed hier, vijfsterrenhotel en de zusters zijn allemaal lief. "

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 10,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw Bobbink-Kaper, voorzitter
Mevrouw van Elburg
Mevrouw Stein
De heer Reinders
Mevrouw Teunissen
Mevrouw van Elferen
De heer Boerboom

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant in gebouw C is elke dag open van 11.00 tot 19.00 uur. Cliënten, hun bezoek en andere gasten zijn van harte welkom voor lunch en diner. Ook is het mogelijk om één van de twee vergaderzalen te huren. Individueel hebben zij ruimte voor 15 personen of samen te combineren tot een ruimte voor maximaal 30 personen. Voor informatie over horeca en zaalverhuur kunt u bellen met 026 - 751 2852.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord