×

Lobede

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lobede in het kort

Wonen aan het water: bij Lobede is het mogelijk. Deze locatie ligt namelijk direct aan de Rijn. Door de prettige voorzieningen, de mooie omgeving en het dorpsgevoel is dit een bijzonder fijne plek om te wonen.

Omgeving

Lobede ligt in het rustige dorpje Tolkamer, met een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en de Rijn. Dit is de ideale plek voor een wandeling of ritje met de duoscooter over de dijk. In het knusse centrum van Tolkamer en aan de kade kunt u bij de verschillende horecagelegenheden terecht voor een drankje of hapje.

Woningen

Deze locatie heeft twee soorten woningen. Zelfstandig wonen met zorg binnen handbereik kan in de ruime appartementen. Eén appartement is geschikt voor echtparen. Alle appartementen hebben een grote woon-/slaapkamer, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een kleine keuken, hal en een balkon. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. U kunt de woning natuurlijk aankleden met uw eigen vertrouwde spullen.

De appartementen voor bewoners die intensieve zorg en behandeling nodig hebben, zijn voorzien van een klein keukenblok, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Iedere groep heeft een gezamenlijke huiskamer, waar wordt gekookt en bewoners samen eten.

Bijzonderheden

De prachtige tuin en het restaurant zijn belangrijke pluspunten van Lobede. De lokale gemeenschap is erg betrokken bij de cliënten. Er worden dan ook vele activiteiten in de buurt georganiseerd, bijvoorbeeld tijdens de kermis en carnaval. Enthousiaste zorggezellen en vrijwilligers maken het wonen in Lobede extra aangenaam.

Wie woont hier?

Bij Lobede woont een gevarieerde groep mensen. Het team van medewerkers voldoet zoveel mogelijk aan hun woon- en zorgwensen. Cliënten met Alzheimer of een andere vorm van dementie, cliënten met een lichamelijke aandoening en cliënten met een lichte zorgbehoefte voelen zich hier thuis met de ondersteuning die zij nodig hebben.

Burgemeester Daalderopstraat 2
6916 CA
Tolkamer

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

De heer Leenders
Mevrouw van Haften
Mevrouw Timmermans
De heer Jansen

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Hoe waarderen cliƫnten Lobede?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Wij zijn tevreden over de zorg en de begeleiding die geboden wordt. Mooie locatie met ruime appartementen."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord