×

Malburgstaete

  • 1
  • 2

Malburgstaete in het kort

Rustig wonen, maar altijd de gezelligheid kunnen opzoeken: dat is wonen in Malburgstaete. De centrale ligging in Arnhem-Zuid, prettige voorzieningen en liefdevolle zorg binnen handbereik maken dit een heerlijke plek om te wonen.

Omgeving

Malburgstaete ligt in het hart van de wijk Malburgen en heeft allerlei voorzieningen die ook voor wijkbewoners toegankelijk zijn. Het restaurant is een geliefde plek, maar ook de verschillende activiteiten waaraan u kunt deelnemen worden door wijkgenoten bezocht. Tegenover de locatie ligt winkelcentrum de Drieslag, waar u de boodschappen kunt doen en wat winkels kunt bezoeken. Als u tot rust wilt komen, kan dat in uw appartement, maar ook op het fijne terras in de tuin.

Woningen

De locatie heeft ruime appartementen waarin u alleen of met uw echtgenoot kunt wonen. De woningen hebben een woonkamer met keukenblokje, slaapkamer, ruime douche, toilet en wasmachineaansluiting. U kunt het naar smaak inrichten met uw eigen meubels en spullen, zodat u zich echt thuis voelt.

Bijzonderheden

Malburgstaete heeft geen gezamenlijke huiskamers, maar er zijn genoeg plekken waar u anderen kunt ontmoeten. U kunt bijvoorbeeld in het restaurant een kopje koffie drinken, lunchen of avondeten, maar ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld in beweging blijven met de gymgroep of ontspannen bij de schilder- of handwerkclub. Ook kunt u op dinsdag- en donderdagochtend samen met anderen de krant lezen of een spelletje spelen en aansluitend gezamenlijk lunchen. Is er iets anders wat u wilt doen maar waarbij u wat hulp nodig heeft? Wij bieden u daarbij graag ondersteuning, bijvoorbeeld samen met een zorggezel.

Wie woont hier?

In Malburgstaete wonen mensen zelfstandig met hulp op maat. Zorg en ondersteuning is altijd binnen handbereik, zodat mensen hun eigen levensstijl zo veel mogelijk kunnen voortzetten.

St. Gangulphusplein 1
6832 AT
Arnhem

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Malburgstaete?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Naast de liefdevolle zorg zijn er veel activiteiten waarbij cliënten zoveel als mogelijk worden gestimuleerd deel te nemen. Zo nodig met behulp van veel lieve vrijwilligers."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 8,8.

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

De heer Geerlings
De heer Roos
De heer Schuurman, voorzitter
De heer Spelbos
Mevrouw Slutter
Mevrouw Vleeming
Mevrouw Evers

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is elke dag open van 10.00 tot 18.30 uur. Cliënten kunnen hier genieten van een ontbijt; tijdelijk staat er op enkele dagen een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Ook voor lunch en diner kunnen cliënten terecht. Voor bezoekers en andere gasten staat de hele dag de deur open: zij zijn van harte welkom om aan te schuiven voor zowel ontbijt, lunch als diner. Voor informatie kunt u bellen met 026 - 751 2456.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord