×

Polderhof

  • 1
  • 2

Polderhof in het kort

Huiselijk, klein en knus met de nodige zorg en ondersteuning bij de hand. Polderhof is een kleinschalige woonomgeving middenin de levendige wijk Malburgen. Er is dan ook een sterke connectie met de buurt. Het team van Polderhof zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend bent.

Omgeving

In de wijk Malburgen is het gemakkelijk om de drukte op te zoeken. Op zo’n vijf minuten loopafstand vindt u een klein winkelcentrum. Ook is er een wekelijkse markt. Locatie Malburgstaete, met een eigen restaurant en uitgebreid activiteitenaanbod, ligt vlakbij.

Woningen

Polderhof heeft vier woningen voor mensen met verschillende zorg- of ondersteuningsbehoeften. De woningen zijn licht en modern. Iedereen heeft een eigen appartement of zit-/slaapkamer. Daarnaast beschikt elke woning over een gezamenlijke woon/leefruimte met open keuken. Koken, eten en leuke activiteiten doet u hier dagelijks samen.

Bijzonderheden

De besloten binnentuin is de trots van Polderhof. In deze sfeervolle gezamenlijke tuin kunt u even de stilte opzoeken en genieten van de zon. De activiteiten worden afgestemd op uw interesses. Bij het nabijgelegen Malburgstaete vinden veel activiteiten plaats, maar het is ook mogelijk om er samen met een zorggezel op uit te trekken.

Wie woont hier?

In Polderhof wonen mensen mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie, mensen met een lichamelijke aandoening en mensen met het syndroom van Korsakov. Het burengevoel is hier sterk aanwezig doordat de cliënten veel samen doen en elkaar tegenkomen in de binnentuin. Zorg en ondersteuning stemmen we af op de wensen van de cliënt, want die heeft vanzelfsprekend zelf de regie over zijn leven.

Graslaan 68-2
6833 CK
Arnhem

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Hoe waarderen cliƫnten Polderhof?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Mijn broer is uitermate goed begeleid en verzorgd in Polderhof (woning Baars). Vooral de prettige en zorgzame omgang van alle verzorgenden was geweldig, waarvoor dank!"

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 10

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord