Logeren bij Pleyade

Logeren in een fijne omgeving

Een team van bevlogen professionals staat voor u klaar.

Zoon is op bezoek bij zijn vader.

In het kort

Logeren met ondersteuning
Een team bevlogen professionals staat voor u klaar
Volledig ingerichte appartementen
Vertrouwde huiselijke omgeving

Een momentje rust voor uw mantelzorger?

Wij heten u van harte welkom bij Pleyade voor een kortdurend verblijf. Uw mantelzorger kan met een gerust hart genieten van een heerlijke vakantie of een vrij weekend. Even opladen en tijd voor andere dingen dan zorgen. Want voor u wordt goed gezorgd.

Bij Pleyade zijn er op diverse locaties volledig ingerichte appartementen voor logeren met zorg. Alle maaltijden en activiteiten zijn hierbij inbegrepen. We stemmen de invulling van uw verblijf graag met u af. Wat is uw dagritme? Wat eet en drinkt u graag? Wat vindt u leuk om te ondernemen? Zo bieden we een vertrouwde, huiselijke omgeving met de juiste ondersteuning binnen handbereik.


Zo regelt u de opvang

Om te logeren bij Pleyade heeft u een Wlz-indicatie nodig of toestemming vanuit de Wmo van uw gemeente. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact op met het adviesteam via 026 – 751 7310. Zij beantwoorden graag uw vragen en kijken samen met u welke vorm van logeren het beste bij u past. Het adviesteam kan u ook helpen bij het aanvragen van een logeerindicatie.


Ook interessant

Bent u mantelzorger en wilt u weten hoe Pleyade u en uw naaste kan ondersteunen?

Lees meer over mantelzorg.

Natuurlijk wilt u of uw naaste het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Soms heeft u daar hulp bij nodig. In de regio Arnhem kan Pleyade u op verschillende gebieden ondersteunen en/of zorg bieden. Een team van deskundige professionals staat voor u klaar: in uw eigen wijk en huis.

Lees meer over Thuiszorg van Pleyade

Kunt u of uw naaste niet meer zelfstandig thuis wonen? Dan vindt u misschien een nieuw thuis op een van onze woonlocaties.

Lees meer over Wonen bij Pleyade.

Heeft u een vraag? We verzamelden de antwoorden op de meeste gestelde vragen voor u op een pagina: veelgestelde vragenLogeren bij Pleyade

Thuiszorg ontvangen

Kunt u nog prima thuis wonen maar heeft u wel ondersteuning nodig?

Lees meer over thuiszorg