Nieuwsbericht

Het Schild wint mega paasei om aan te voelen en van te proeven

Locaties

Gepubliceerd op 03 april 2024

Het Schild wint mega paasei van Chocolaterie Mousset

In de paasetalage van chocolaterie Mousset in Kronenburg stond een prachtig versierd ei. Een (bijna 1 meter hoog) chocoladehuis, in de vorm van een ei met een dak erop, bewoond door paaskuikens, versierd met eitjes, vlinders en vogeltjes.

Op de Facebookpagina schreef Mousset: “Lieve klanten, kunnen jullie ons helpen?! We zoeken een goed doel voor ons Mega-Chocolade-Paasei! Ken jij een organisatie, instelling of goed doel dat wel wat extra lekkers verdient?” Francien, medewerkster van de Oranjerie, het restaurant van Het Schild, reageerde en won het ei.

Na Pasen heeft Mousset het ei meteen uit de etalage gehaald en afgeleverd op de woonlocatie. De bewoners, mensen met een visuele beperking, kunnen het ei nu bekijken en met handschoenen aan voelen en ontdekken. Vrijdag om 11.00 uur wordt het ei in de Oranjerie stukgeslagen en kunnen de bewoners bij de koffie genieten van deze heerlijke traktatie.

Francien, bedankt voor je deelname aan deze winactie voor de bewoners van Het Schild en gefeliciteerd met deze geweldige prijs!

Paasei Het Schild om aan te voelen en van te proeven

Deel dit nieuwsbericht