Nieuwsbericht

Pleyade is lid geworden van Technologie en Zorg Academie (TZA) Achterhoek

Innovatie

Gepubliceerd op 04 januari 2024

Pleyade | lid van TZA Achterhoek per 1 januari 2024

Met trots kunnen wij melden dat Pleyade per 1 januari 2024 lid is geworden van Technologie en Zorg Academie (TZA) Achterhoek en omgeving. TZA is een vereniging gericht op innovaties in de zorg, met behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen. TZA inspireert en begeleidt organisaties bij het gebruik van zorgtechnologie in de praktijk.

Met dit lidmaatschap:
• Kan Pleyade via de TZA ProbeerService zorgtechnologie en andere hulpmiddelen lenen en snel in de praktijk proberen;
• Krijgt Pleyade toegang tot verschillende online modules, kennissessies en themabijeenkomsten op het gebied van innovatie;
• Wordt Pleyade in contact gebracht met andere professionals om elkaar te inspireren en informeren over lopende of voorgenomen pilots met zorgtechnologie. Samen kunnen innovatieve producten worden getest op gebruiksvriendelijkheid en gebruikservaring in een realistische zorgsetting;
• In Ulft bevindt zich een inspirerende locatie waar allerlei zorgtechnologie en andere hulpmiddelen te zien en te ervaren zijn, Het “Living Lab”. Door het lidmaatschap krijgt Pleyade toegang om deze locatie te bezoeken.

Kortom: door lid te worden van TZA benutten we de kennis en ervaring van andere organisaties en kunnen we samen met collega-organisaties innoveren.

Deel dit nieuwsbericht