Nieuwsbericht

Presentatie plan verbouwing Waalstaete

Pleyade

Gepubliceerd op 26 maart 2024

Sfeerbeeld atrium Waalstaete

Binnenkort gaat de verbouwing van Waalstaete van start. Het pand aan de Waalstraat is inmiddels al 25 jaar oud en daarmee toe aan modernisering en vernieuwing.

Op donderdag 21 maart vond op de woonlocatie de presentatie van het plan van de verbouwing plaats. Voorafgaand aan deze presentatie hebben er de afgelopen tijd een drietal klankbordgroep bijeenkomsten plaatsgevonden, met als thema de verbouwing van Waalstaete.

Tijdens deze bijeenkomsten kregen bewoners, naasten en medewerkers de mogelijkheid om hun wensen, ideeën en praktische zaken in te brengen. Al deze waardevolle input is door Pleyade en de architecten bekeken, gewogen en vormgegeven in een plan. Donderdag 21 maart was het moment daar en werd het plan gepresenteerd tijdens de laatste klankbordgroep bijeenkomst.

Mieke Bloem, interieurarchitect bij OpZoom architecten uit Arnhem, presenteerde deze middag de conceptbeelden van de nieuwe uitstraling. Onder andere de nieuwe vormgeving van het atrium, de ringen en de nieuwe studio’s was in de presentatie te zien. Op tafel lag een grote plattegrond ter inzage en door de stalen van verschillende kleuren en materialen konden de aanwezigen kennismaken met de nieuwe look-and-feel van het interieur.

Benieuwd naar de conceptbeelden van het plan? 
Bekijk dan de foto’s voor een kleine sfeerimpressie of loop eens langs in het atrium van woonlocatie Waalstaete. In het atrium staan enkele expositiepanelen waarop de conceptbeelden tentoongesteld worden.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de planning of wilt u wat meer informatie? Kijk dan op www.pleyade.nl/verbouwingwaalstaete. U vindt daar ook de veelgestelde vragen.

Deel dit nieuwsbericht