Nieuwsbericht

Waalstaete gaat verbouwen in 2024

Locaties

Gepubliceerd op 01 december 2023

Verbouwing Waalstaete atrium

De kogel is door de kerk: Waalstaete gaat verbouwen.

In het voorjaar van 2024 gaat de verbouwing van woonlocatie Waalstaete van start. Het pand aan de Waalstraat in Arnhem is inmiddels al zo’n 25 jaar oud en daarmee toe aan modernisering, passend bij de visie van Pleyade. Tijdens de verbouwing speelt duurzaamheid een grote rol. Duurzame oplossingen moeten ervoor zorgen dat Waalstaete na de verbouwing is klaargestoomd voor de toekomst. We hopen met deze verbouwing een veilige en plezierige omgeving te creëren voor de bewoner, passend bij onze visie op wonen.

Meedenken met de architect? Kom naar de klankbordgroep.

Wij vinden de mening van medewerkers, bewoners en hun naasten erg belangrijk. Daarom zijn er diverse informatiebijeenkomsten georganiseerd om iedereen meer informatie te geven over de verbouwing en de huidige stand van zaken. Uit deze informatiebijeenkomsten is een klankbordgroep samengesteld. Deze groep heeft zich vrijwillig opgegeven om mee te denken over de verbouwing en bestaat uit medewerkers, bewoners, naasten en de (interieur)architect. De volgende klankbordgroepbijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 december van 14.00 tot 16.00 uur in het restaurant op Waalstaete. U bent vrij om hieraan deel te nemen.

Nieuwsbrief verbouwing Waalstaete

Om bewoners, naasten en medewerkers op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom de verbouwing is er een nieuwsbrief ontwikkeld die geheel in het teken staat van de verbouwing. De eerste nieuwsbrief is in week 48 verspreid, bewoners ontvangen dit in de brievenbus, naasten en medewerkers per e-mail. Deze nieuwsbrief wordt vanaf heden ongeveer één keer per maand uitgegeven. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar hoe de woonlocatie er na de verbouwing uit komt te zien? Bent u nieuwsgierig naar de planning of wilt u wat meer informatie? Kijk dan op www.pleyade.nl/verbouwingwaalstaete. U vindt daar ook de veelgestelde vragen.

Verbouwing Waalstaete atrium

Conceptbeeld verbouwing Waalstaete, © opZoom Architecten

Deel dit nieuwsbericht