×

Tertzio

  • 1
  • 2
  • 3

Tertzio in het kort

De gemoedelijke sfeer van een dorp is duidelijk te voelen bij Tertzio in Elst. Het is een kleinschalige locatie waar zelfstandigheid, eigenheid en geborgenheid voorop staan. Bijzonder is de grote betrokkenheid van vrijwilligers bij activiteiten. We bouwen in Elst een gloednieuwe locatie aan de Prinses Irenestraat; medio 2020 verhuizen de cliënten van Tertzio naar deze locatie.

Omgeving

Het gezellige centrum van Elst ligt op loopafstand. U vindt hier alles wat u nodig heeft.  Tertzio heeft een eigen tuin waarin u lekker buiten kunt zitten.  

Woningen

Er zijn vier woningen waar u met maximaal zeven andere cliënten woont. U heeft een eigen zit-/slaapkamer en met uw eigen spulletjes om u heen gaat u zich helemaal thuis voelen. Er zijn ontmoetingsruimtes waar u met anderen kunt eten of een praatje kunt maken.

Bijzonderheden

Tertzio blinkt uit in het organiseren van activiteiten. Het hechte team van activiteitenbegeleiders, zorgmedewerkers, vrijwilligers en zorggezellen zet regelmatig leuke dingen op touw, zoals barbecues, themadagen en diverse uitjes. Samen zorgen zij dus dat er altijd persoonlijke aandacht en gezelligheid is. Eigen ideeën zijn altijd welkom: de wensen van de cliënten worden zoveel mogelijk ingewilligd.

Wie woont hier?

In Tertzio wonen ouderen zelfstandig in een kleinschalige woonomgeving. De medewerkers van Pleyade bieden gepaste zorg en ondersteuning aan cliënten met een lichamelijke beperking. Niet de beperking, maar juist de mogelijkheden staan voorop. Daarbij behoudt de cliënt de regie over zijn leven en de zorg die hij krijgt. 

Bachstraat 25
6661 CN
Elst

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw Bobbink-Kaper, voorzitter
Mevrouw Bouwman-Koops
Mevrouw Peters

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Hoe waarderen cliƫnten Tertzio?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Mijn vader is tijdelijk opgenomen geweest. Het was een warm bad en de verzorging was prima! Voldoende medewerkers met allemaal hart op de juiste plaats. Mijn moeder is dagelijks aanwezig geweest en heeft me gevraagd als ze zelf ooit zorgafhankelijk wordt of ik haar dan bij Pleyade Tertzio wil aanmelden (dat is alleszeggend). "

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,0

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord