×

Tertzio

  • 1
  • 2
  • 3

Tertzio in het kort

De gemoedelijke sfeer van een dorp is duidelijk te voelen bij Tertzio in Elst. Het is een kleinschalige locatie waar zelfstandigheid, eigenheid en geborgenheid voorop staan. Bijzonder is de grote betrokkenheid van vrijwilligers bij activiteiten. We bouwen in Elst een gloednieuwe locatie aan de Prinses Irenestraat; eind 2019 verhuizen de cliënten van Tertzio naar deze locatie.

Omgeving

Het gezellige centrum van Elst ligt op loopafstand. U vindt hier alles wat u nodig heeft.  Zoekt u het liever wat dichter bij huis? In het gebouw kunt u kleine boodschappen doen en een bezoek brengen aan de kapper. Tertzio heeft een eigen tuin waarin u lekker buiten kunt zitten.  

Woningen

Er zijn vier woningen waar u met maximaal zeven andere cliënten woont. U heeft een eigen zit-/slaapkamer. Pleyade zorgt voor een bed en indien gewenst een kledingkast. En met uw eigen spulletjes om u heen gaat u zich helemaal thuis voelen. Er zijn gezamenlijke ruimtes waar u met anderen kunt eten of een praatje kunt maken.

Bijzonderheden

Tertzio blinkt uit in het organiseren van activiteiten. Het hechte team van activiteitenbegeleiders, zorgmedewerkers, vrijwilligers en zorggezellen zet regelmatig leuke dingen op touw, zoals barbecues, themadagen en diverse uitjes. Samen zorgen zij dus dat er altijd persoonlijke aandacht en gezelligheid is. Eigen ideeën zijn altijd welkom: de wensen van de cliënten worden zoveel mogelijk ingewilligd.

Wie woont hier?

In Tertzio wonen ouderen zelfstandig in een kleinschalige woonomgeving. De medewerkers van Pleyade bieden gepaste zorg en ondersteuning aan cliënten met een lichamelijke beperking. Niet de beperking, maar juist de mogelijkheden staan voorop. Daarbij behoudt de cliënt de regie over zijn leven en de zorg die hij krijgt. 

Bachstraat 25
6661 CN
Elst

026 - 751 7300
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Pleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Veelgestelde vragen

Wie zijn de leden van de lokale cliƫntenraad?

Mevrouw Tista Bobbink-Kaper, voorzitter
Mevrouw Erna Bouwman-Koops
Mevrouw Ans den Duijf
Mevrouw Hetty van Elburg
Mevrouw Diny Peelen
Mevrouw Willy Stein
Mevrouw Monique Tromp-de Meijer

Meer informatie over de cliëntenraad kunt u hier lezen.

Hoe waarderen cliƫnten Tertzio?

Een recente waardering op Zorgkaart Nederland:

"Mijn tante voelt zich thuis en welkom bij medebewoners en personeel.Geniet van de vele activiteiten die worden georganiseerd, leeft helemaal op.Het gebouw is verouderd, maar heeft ook zeker haar charme.Er komt nieuwbouw, en hoop dat het mijn tante is gegeven om ook de verhuizing naar nieuwbouw te mogen ervaren."

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 9,2.

Meer waarderingen kunt u lezen op de website van Zorgkaart Nederland. Meer informatie over de cliënttevredenheid voor heel Pleyade, kunt u hier vinden.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal