Het hart op de juiste plek

U bent mantelzorger

Wij doen het samen.

Mantelzorger| Pleyade

Mantelzorger

Ook als uw naaste bij Pleyade woont of thuiszorg ontvangt blijft uw hulp nodig. U kent uw naaste toch het beste en weet wat zijn/haar wensen en behoeftes zijn.

Samen bekijken we hoe we de ondersteuning en zorg rondom uw naaste het beste kunnen organiseren. Zo kunnen jullie samen activiteiten ondernemen, dagelijks met u eten of kunt u zaken voor uw naaste regelen.


In het kort

Samen organiseren we de zorg rondom uw naaste
Zo mogelijk leven zoals thuis
Als uw naaste bij ons woont, staat de deur altijd open

Ondersteuning thuis

Woont uw naaste nog thuis? Dan kunt u bij Pleyade Thuiszorg terecht voor ondersteuning in verpleging en verzorging van uw naaste of voor begeleiding bij dementie. We trekken graag samen met u op om te zorgen dat uw naaste zichzelf zo lang mogelijk kan redden. Of u nu een vraag heeft of er een concrete zorgbehoefte is, wij staan voor u en uw naaste klaar.


Uw betrokkenheid wordt gewaardeerd

Als uw naaste bij ons woont, staat de deur altijd open voor een bezoek. Hoe u uw rol als mantelzorger invult is aan u; wij geven u de daarvoor de ruimte. U kunt meehelpen in de dagelijkse verzorging, zaken voor uw naaste regelen of met hem/haar op stap gaan. Uw betrokkenheid en hulp is heel erg welkom. Samen realiseren we een prettige woonomgeving voor uw naaste.

 


Carenzorgt (inlogportaal)

Carenzorgt is een online platform. Hierin houden we bij hoe het met uw naaste gaat. Ook kunt u gemakkelijk mantelzorg regelen, informatie delen en afspraken te maken. In Carenzorgt kunt u een agenda bijhouden, communiceren met de zorgmedewerkers en informatie uitwisselen met familie en mantelzorgers. Carenzorgt is 24 uur per dag 7 dagen in de week te bekijken. Heeft u vragen of het inloggen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.


Logeren bij Pleyade

Uw naaste is u erg dierbaar en u wilt alles doen om voor hem of haar te zorgen. Maar soms is dat even niet meer mogelijk. Uw naaste kan dan tijdelijk bij Pleyade logeren.

Lees meer over logeren bij Pleyade


Ook interessant

Heeft u een vraag? We verzamelden de antwoorden op de meeste gestelde vragen voor u op een pagina:

Naar de veelgestelde vragen

Wilt uw naaste bij Pleyade komen wonen? Op de pagina Aanmelden voor een woning vindt u meer informatie.

Dat bewoners en cliënten zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. Ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken, zo is het leven. Juist in deze levensfase kan Pleyade veel betekenen.

Lees meer

Mantelzorger
Wij verzekeren u van

Wonen in een warme prettige leefomgeving.

Mantelzorger
Zelfstandig maar nooit alleen

Iedereen kent elkaar en heerst een hartelijke sfeer.

Mevrouw Haaften voelt zich thuis bij Pleyade Eldenstaete.

Thuiszorg ontvangen

Kunt u nog prima thuis wonen maar heeft u wel ondersteuning nodig?

Lees meer over thuiszorg

Heeft deze pagina u geholpen?

Wij willen u graag zo goed mogelijk voorzien van informatie