Nieuwsbericht

Baas voor 1 dag!

Pleyade

Gepubliceerd op 07 juni 2023

JINC - Baas voor 1 dag

Op donderdag op 1 juni vond Baas van morgen plaats. Voor 1 dag hadden we een nieuwe bestuurder en nam Ilham het stokje over. Op locatie revalidatie heeft zij mee mogen kijken hoe we werken en wonen bij Pleyade.

Initiatief JINC
Baas van morgen is een initiatief van JINC. JINC vindt het belangrijk om het talent van ieders kind uit te lichten. Zij gaan voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. Pleyade strijdt samen met JINC voor een samenleving waar je postcode, sociale omgeving en achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Leerzame dag
De dag begon met een gezamenlijk ontbijt bij Pathé in Lent. Vervolgens is ze samen met HR-manager Bianca van Geelen naar locatie Revalidatie vertrokken, waar ze een rondleiding kreeg. Hierna heeft ze gesproken met meerdere bewoners en medewerkers en heeft ze een vergadering bij mogen wonen. Als laatst is ze meegelopen met fysiotherapeut Jelle, die haar liet zien hoe hij de cliënten optimaal probeert te ondersteunen.

Ilham heeft aangegeven een leuke en leerzame dag te hebben gehad.  Wij vonden het leuk haar een dag te gast te hebben!

Deel dit nieuwsbericht