×

Revalideren in een fijne omgeving

Heeft u na een ziekenhuisopname moeite met de dagelijkse dingen en zoekt u ondersteuning bij de revalidatie of het herstel? Pleyade luistert naar wat u wilt bereiken en biedt professionele ondersteuning, zodat u zelf kunt revalideren in een veilige en gezellige omgeving.

Zelfredzaam

De dagelijkse dingen zelf kunnen: dat is erg waardevol. Bij Pleyade stellen we samen een revalidatietraject op dat erop gericht is om weer zelfstandig, eventueel met zorg, te kunnen wonen. Ook naast de behandelingen oefent u op uw tempo de gewone dingen, zoals koffie zetten voor uw naasten of voor uzelf. Zo wordt u stap voor stap weer zelfredzaam.

Uw naasten dichtbij

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens uw revalidatie. Daarom heeft u uw eigen kamer, maar kunt u ook het gezelschap opzoeken op het buitenterras of tijdens de maaltijden. Uw naasten zijn altijd welkom; we betrekken hen graag bij het revalidatieproces. Daarnaast mag uw partner, tegen een kleine vergoeding, bij u logeren en mee-eten.

Lees meer over de locatie Pleyade Revalidatie.

Priscilla

“In 2013 begon ik als zorgassistent bij Pleyade. Inmiddels ben ik woonbegeleider. Een baan die bij me past; zorgen zit mij in het bloed. "

Lees het verhaal