×

Revalideren in een fijne omgeving

Heeft u na een ziekenhuisopname moeite met de dagelijkse dingen en zoekt u ondersteuning bij de revalidatie of het herstel? Pleyade luistert naar wat u wilt bereiken en biedt professionele ondersteuning, zodat u zelf kunt revalideren in een veilige en gezellige omgeving.

Zelfredzaam

De dagelijkse dingen zelf kunnen: dat is erg waardevol. Bij Pleyade stellen we samen een revalidatietraject op dat erop gericht is om weer zelfstandig, eventueel met zorg, te kunnen wonen. Ook naast de behandelingen oefent u op uw tempo de gewone dingen, zoals koffie zetten voor uw naasten of voor uzelf. Zo wordt u stap voor stap weer zelfredzaam.

Uw naasten dichtbij

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens uw revalidatie. Daarom heeft u uw eigen kamer, maar kunt u ook het gezelschap opzoeken op het buitenterras of tijdens de maaltijden. Uw naasten zijn altijd welkom; we betrekken hen graag bij het revalidatieproces. Daarnaast mag uw partner, tegen een kleine vergoeding, bij u logeren en mee-eten.

Lees meer over de locatie Pleyade Revalidatie.

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord