×

Logeren met zorg

Een momentje rust voor uw mantelzorger? Wij heten u van harte welkom bij Pleyade voor een kortdurend verblijf. Zo kan uw mantelzorger met een gerust hart genieten van een heerlijke vakantie of van een vrij weekend. Even opladen en tijd voor andere dingen dan zorgen, wetende dat de juiste zorg in hun afwezigheid gegarandeerd is. Wij hebben op diverse locaties volledig ingerichte appartementen beschikbaar voor logeren met zorg. Alle maaltijden en activiteiten zijn hierbij inbegrepen. We stemmen de invulling van uw verblijf graag met u af: wat is uw dagritme? Wat eet en drinkt u graag? Wat vindt u leuk om te ondernemen? Zo bieden we een vertrouwde, huiselijke omgeving met de juiste ondersteuning binnen handbereik.

Hoe regel ik logeeropvang?

Om voor logeermogelijkheid in aanmerking te komen heeft u een Wlz-indicatie nodig of toestemming vanuit de Wmo van uw gemeente. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze zorgbemiddelaars. Zij kijken samen met u welke vorm van logeren het beste bij u past en helpen u zo nodig bij het aanvragen van een logeerindicatie. 

Johan Cafferata

Dochter Sandra Cafferata: “Mijn vader heeft geen moment spijt van zijn verhuizing naar Eldenstaete."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord