Nieuwsbericht

Het Schild organiseert Burendag op 29 juni 2024

Locaties

Gepubliceerd op 27 mei 2024

Welkom op Het Schild in Wolfheze

Op Het Schild in Wolfheze wonen ouderen met een visuele beperking uit alle streken van het land. Dit zijn zowel bewoners die zorg nodig hebben als zelfstandige huurders. Samen vormen zij een hechte woongemeenschap waar bewoners naar elkaar omkijken. Naast zorg voor de bewoners die dat nodig hebben, is er voor iedereen een uitgebreid activiteitenprogramma met veel beweeg- en luisteractiviteiten. Deze activiteiten zijn afgestemd op mensen met een visuele beperking. Vrijwilligers, naasten en medewerkers werken mee om het wonen op Het Schild zo prettig mogelijk te maken.

Burendag

De bewoners van Het Schild zijn trots op hun woongemeenschap en willen dat graag aan u laten zien. Daarom organiseren zij een Burendag en worden buren en inwoners van de gemeente Renkum uitgenodigd om de woonlocatie te bezoeken. De Burendag vindt plaats op zaterdag 29 juni aanstaande van 14.15 tot 16.30 uur. Na ontvangst in het eigen restaurant ‘De Orangerie’ leiden bewoners u graag rond op Het Schild en laten u kennismaken met tal van activiteiten, zoals:

  • Een korte les braille lezen
  • Een donkerbeleving
  • Een wandelparcours door het naastgelegen park met een simulatiebril
  • Fietsen op een duofiets
  • Een kleine markt met producten van de boetseer- en breigroep
  • Expositie van beelden en schilderijen, gemaakt door kunstenaars op Het Schild

Afsluitend bent u van harte welkom in het restaurant voor een hapje en een drankje.

Meld u aan

Graag verwelkomen we u op zaterdag 29 juni in Wolfheze. Aanmelden vooraf is gewenst, maar niet verplicht. Stuur vóór 20 juni een e-mail naar receptiehetschild@pleyade.nl en geef in deze e-mail aan met hoeveel personen u graag de Burendag wilt bezoeken. U kunt hiervoor ook bellen naar 026 – 482 11 77.

Adresgegevens:
Wolfhezerweg 101
6874 AD Wolfheze

Tot op 29 juni!

Deel dit nieuwsbericht