Nieuwsbericht

Open dag Het Schild op 20 september 2024

Locaties

Gepubliceerd op 23 augustus 2024

Bewoners doen een spelletje op Het Schild

Midden in een mooie, bosrijke omgeving tussen Arnhem, Ede en Wageningen ligt woonlocatie Het Schild. Een aantrekkelijke locatie waar senioren met een visuele beperking aangenaam kunnen wonen. Dit kan met of zonder zorg. Heeft u interesse om op zo’n mooie plek te komen wonen? Kom dan langs op de open dag op vrijdag 20 september 2024!

In juni 2022 heeft Pleyade het woonzorgcentrum Het Schild overgenomen. Na een moeilijke periode kan Het Schild, door de komst van Pleyade, weer bouwen aan de toekomst en hét landelijk woonzorgcentrum voor senioren met een visuele beperking zijn dat het al 112 jaar is.

Kom naar de open dag
Bent u nieuwsgierig naar woonlocatie Het Schild en heeft u interesse om er te komen wonen? Kom dan de sfeer proeven op vrijdag 20 september 2024 van 13:30 – 16:30 uur. U wordt ontvangen met koffie of thee en wat lekkers. Er worden rondleidingen gegeven door het gebouw en het omliggende park. Ook stellen diverse bewoners hun woning open zodat u deze kunt bezoeken en met de bewoners in gesprek kunt gaan. In een informatiebijeenkomst (die twee keer georganiseerd wordt deze dag), kunt u alles te weten komen over de verschillende woonvormen die Het Schild te bieden heeft.

Wonen op Het Schild
Het gebouw, de binnentuin en het park eromheen zijn zo ingericht, dat senioren met een visuele beperking er gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Daarvoor zijn zowel in het gebouw als daarbuiten diverse voorzieningen. Het Schild beschikt over ruime zelfstandige appartementen met een balkon of terras waar u alleen, of met een partner kunt wonen. Ook huisdieren, die door bewoners zelf verzorgd kunnen worden, zijn welkom. Bij de centrale entree van de woonlocatie bevinden zich voor iedere bewoner een brievenbus en voordeurbel. Er heerst een gastvrije, open en levendige sfeer. Er is een winkeltje en een restaurant en in het gebouw zijn verschillende ruimten om medebewoners te ontmoeten. Lees hier meer over woonlocatie Het Schild.

Openbaar vervoer
Het Schild ligt op loopafstand van station Wolfheze. Er zijn goede looplijnen tussen Het Schild en het station. Mocht u gebruik willen maken van een haal- en brengservice, geef dan uw aankomsttijd door bij de aanmelding. Pleyade zal ervoor zorgen dat u opgehaald wordt en weer naar het station gebracht wordt na de open dag.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door te bellen naar het servicepunt van Het Schild op 026- 4821177 (tussen 08.30 en 15.00 uur) of een e-mail te sturen naar schildreceptie@pleyade.nl.

Welkom op Het Schild in Wolfheze

Deel dit nieuwsbericht