Nieuwsbericht

Open dag Prinses Irenestraat Elst

Locaties

Gepubliceerd op 07 augustus 2024

Prinses Irenestraat

Op woensdag 21 augustus aanstaande organiseert woonlocatie Prinses Irenestraat in Elst een open dag om bezoekers kennis te laten maken met deze woonlocatie. De open dag vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur.

Maak kennis met de Prinses Irenestraat

Op de woonlocatie aan de Prinses Irenestraat in Elst woont u alleen of samen met uw partner in een modern appartement dat u naar uw eigen smaak inricht. U bent er zelf in regie. Uw appartement is uw thuis, met uw eigen vertrouwde spullen, waar u zelf kiest met wie u wat wilt delen of ondernemen. Naast huren met zorg en ondersteuning vanuit Pleyade kunt u op deze woonlocatie ook zelfstandig een appartement huren zonder ondersteuning van Pleyade. Dicht bij het sfeervolle centrum van Elst met de voelbare dorpse gezelligheid.

Binnen 5 minuten lopen staat u in het hart van het dorp met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Geniet alleen, met een zorggezel of familie van een drankje of een ijsje op het terras of in het café. Er zijn meerdere supermarkten op korte afstand. De woonlocatie bestaat uit 33 zelfstandige appartementen en 3 zelfstandige studio’s, variërend in grootte van 35 tot 52 m2. De appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer met douche, een apart gastentoilet en een voorraadkast. De studio’s hebben een gecombineerde woon-slaapkamer. Elk appartement heeft een tuin of balkon.

Meld u aan voor de open dag

Bent u benieuwd naar deze appartementen en het wonen op de Prinses Irenestraat? Dan zien wij u graag op 21 augustus van 14.00 tot 17.00 uur op de open dag. Vooraf aanmelden is gewenst. U kunt zich aanmelden voor de open dag door een e-mail te sturen naar j.herikhuisen@pleyade.nl o.v.v. ‘Aanmelding open dag’. Tot dan!

Deel dit nieuwsbericht