Nieuwsbericht

Open dag bij woonzorgcentrum Het Schild

Locaties, Pleyade

Gepubliceerd op 25 april 2023

Voorkant gebouw Het Schild in Wolfheze

Midden in een mooie, bosrijke omgeving tussen Arnhem, Ede en Wageningen ligt woonlocatie Het Schild. Een aantrekkelijke locatie waar senioren met een visuele beperking aangenaam kunnen wonen. Dit kan met of zonder zorg. Heeft u interesse om op zo’n mooie plek te komen wonen? Kom dan langs op de open dag op vrijdag 9 juni 2023!

In juni 2022 heeft Pleyade het woonzorgcentrum Het Schild overgenomen. Na een moeilijke periode kan Het Schild, door de komst van Pleyade, weer bouwen aan de toekomst en hét landelijk woonzorgcentrum voor senioren met een visuele beperking zijn dat het al ruim 110 jaar is.

Kom naar de open dag
Bent u nieuwsgierig naar woonlocatie Het Schild en heeft u interesse om er te komen wonen? Kom dan de sfeer proeven op vrijdag 9 juni 2023 van 13:30 – 16:30 uur. U wordt ontvangen met een drankje en een welkomstwoordje. Er worden rondleidingen gegeven, u kunt een bezoek brengen aan verschillende ruimten waar u kunt deelnemen aan diverse activiteiten zoals balspellen en recreatieve activiteiten. Daarnaast het mogelijk om een wandeling te maken in het omliggende park. Er zal afgesloten worden in het muziekcafé waar een borreltje gedronken kan worden.Wonen op Het Schild
Het gebouw, de binnentuin en het park eromheen zijn zo ingericht, dat senioren met een visuele beperking er gemakkelijk hun weg kunnen vinden. Daarvoor zijn zowel in het gebouw als daarbuiten diverse voorzieningen. Het Schild beschikt over ruime zelfstandige appartementen met een balkon of terras waar u alleen, of met een partner kunt wonen. Ook huisdieren, die door bewoners zelf verzorgd kunnen worden, zijn welkom. Bij de centrale entree van de woonlocatie bevinden zich voor iedere bewoner een brievenbus en voordeurbel. Er heerst een gastvrije, open en levendige sfeer. Er is een winkeltje en een restaurant en in het gebouw zijn verschillende ruimten om medebewoners te ontmoeten. Lees hier meer over woonlocatie Het Schild.

Openbaar vervoer
Het Schild ligt op loopafstand van station Wolfheze. Er zijn goede looplijnen tussen Het Schild en het station. Mocht u gebruik willen maken van een haal- en brengservice, geef dan uw aankomsttijd door bij de aanmelding. Pleyade zal ervoor zorgen dat u opgehaald wordt en weer naar het station gebracht wordt na de open dag.

Aanmelden open dag
De aanmelding voor de open dag is gesloten. 

Deel dit nieuwsbericht