Nieuwsbericht

Stem mee voor de nieuwe tuin van Waalstaete

Locaties, Pleyade

Gepubliceerd op 03 juni 2024

Stem mee op de tuin van Waalstaete

Woonlocatie Waalstaete heeft een grote binnentuin waar amper gebruik van wordt gemaakt door de slechte zichtbaar- en toegankelijkheid. Bewoners en bezoekers zien onvoldoende waar de doorloop naar de tuin is, laat staan dat ze naar de tuin toe getrokken worden. Met de verbouwing wordt er vanuit het centrale hart van de locatie een grotere toegang gemaakt naar de tuin. Bij binnenkomst in het gebouw wordt er een groene beleving gecreëerd waardoor je als het ware al naar de tuin toegetrokken wordt.

Stem mee!

Pleyade heeft een ontwerp laten maken voor de tuin: “De Groene Klaver: de stadstuin in de wijk”. De tuin  – in de vorm van een klavertjevier – zorgt voor een unieke combinatie tussen ontmoeten, genieten, educatie, verkoeling en groenbeleving.

Laten we zorgen voor zoveel mogelijk stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op een mooi bedrag voor de herinrichting van de tuin. Stem hier: https://voor.nl/voorbeeld-projecten/2024
Het werkt als volgt:

  • Ga naar de stempagina op de website van VOOR
  • Voer je 06-nummer in
  • Je ontvangt een sms op je telefoon met een unieke stemcode
  • Voer deze code in op je stempagina
  • Dan ben je ingelogd en verdeel je 10 punten over jouw favoriete project. Het liefst de volledige 10 punten aan De Groene Klaver
  • Na het verdelen bevestig je en ben je klaar

VOORbeeld-verkiezing 2024

Jaarlijks geeft VOOR 10% van haar volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Het thema van VOORbeeld-verkiezing 2024 is: ‘VOOR een groene  samenleving’.  Er is € 403.138,- beschikbaar voor de winnende projecten. Uit de 15 projecten met de meeste stemmen kiest de jury in juli 5 genomineerde projecten. Zij strijden tijdens de Feestelijke Finale op 17 oktober voor de winst.

BRENG T/M 17 juni 2024 JE STEM UIT EN HELP DE GROENE KLAVER NAAR EEN PLAATS IN DE TOP 15!

Alvast bedankt voor het stemmen!

Deel dit nieuwsbericht