×

Advies en zorgbemiddeling wordt ‘adviesteam’

donderdag 19 september 2019

Even kennismaken: dit is Pleyade’s nieuwe adviesteam! Een nieuwe naam, die beter bij onze visie past.

Het team dat voorheen ‘advies en zorgbemiddeling’ heette, heeft vanaf nu een nieuwe naam. Waarom? Omdat we bij Pleyade hard werken aan nog klantgerichter worden. Als u ouder wordt, kunt u verschillende soorten vragen hebben. Over de gevolgen van ouder worden, hoe het zit met zorg aanvragen, thuisblijven of verhuizen. Wij bieden graag een luisterend oor, denken met u mee en geven advies. Zodat u de keuzes kunt maken die het beste bij u passen. Kortom, wij willen graag laagdrempelig en in de breedste zin adviseren. Daar past ‘adviesteam’ perfect bij.

Om u nog sneller te kunnen helpen, zijn onze woon- en zorgadviseurs van het adviesteam vanaf nu bereikbaar op een direct nummer: 026 – 751 7310, en mailadres: adviesteam@pleyade.nl. Voor algemene niet-woon/zorggerelateerde vragen kunt u terecht op 026 – 751 7300 of welkom@pleyade.nl, of gebruik het contactformulier.

Wilt u meer weten over wat wij bieden? Op de website vindt u onder andere informatie over wonen bij Pleyade, tijdelijke zorg van Pleyade of onze zorg en ondersteuning als u thuis woont. Of neem eens een kijkje bij een van onze locaties.

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord