×

Proost op hoogste punt Prinses Irenestraat

maandag 4 november 2019

Onlangs bereikte de nieuwbouw in Elst het hoogste punt. Dat vierden we op 25 oktober met toekomstige bewoners en hun familie, medewerkers en de mensen van de bouw.

De bewoners en medewerkers van Tertzio arriveerden onder begeleiding van een ‘bouwvakkersorkest’ op de bouwlocatie aan de Prinses Irenestraat. Na een welkomstwoordje van Jackie de Turck mocht mevrouw Peters de vlag hijsen. Zij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om namens de bewoners de mensen van de bouw te bedanken. Jackie zelf en projectleider bouw Raymond ten Brinke kregen van Johan Jansen een bloemetje voor hun enorme inzet voor dit grote project. Daarna trok de hele stoet verder naar het aangrenzende restaurant Het wapen van Elst voor een feestelijke borrel. Tussendoor kreeg iedereen de kans om in kleine groepjes de begane grond van de Prinses Irenestraat van binnen te bekijken.

Priscilla

“In 2013 begon ik als zorgassistent bij Pleyade. Inmiddels ben ik woonbegeleider. Een baan die bij me past; zorgen zit mij in het bloed. "

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord