Nieuwsbericht

Geslaagde open dag op de Prinses Irenestraat

Locaties

Gepubliceerd op 22 augustus 2024

Open dag op de Prinses Irenestraat in Elst

Op woensdag 21 augustus vond er een open dag plaats op de Prinses Irenestraat in Elst. Tijdens de open dag kregen de bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen en kregen zij een rondleiding over de woonlocatie en appartementen. De Prinses Irenestraat kijkt terug op een geslaagde middag. 

Grote en lichte appartementen

Tijdens de open dag toonde een diverse groep aan bezoekers interesse in het wonen op de Prinses Irenestraat. Zij werden door medewerkers van de woonlocatie verwelkomd met een kop koffie of thee en iets lekkers. Ondertussen kregen de bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen over het wonen op de Prinses Irenestraat, zowel met als zonder zorgvraag. Een rondleiding volgde, waarbij het gebouw en de appartementen uitvoerig werd laten zien. Veel bezoekers waren verrast over de grote en lichte appartementen en vonden het fijn om een keer op de woonlocatie binnen te mogen kijken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het wonen op de Prinses Irenestraat? Kijk dan op de locatiepagina van deze woonlocatie of bekijk de algemene informatiemap over het wonen bij Pleyade. Liever telefonisch contact? Bel dan met het adviesteam: tel. 026 751 7300.

Open dag Prinses Irenestraat collage

Deel dit nieuwsbericht