×

Wordt u Vriend van Pleyade?

De stichting ‘Vrienden van Pleyade’ is er voor iedereen die Pleyade een warm hart toedraagt. Particulieren of bedrijven steunen Pleyade met een structurele bijdrage voor extra projecten en activiteiten die niet uit de reguliere gelden kunnen worden gefinancierd.

Bij Pleyade staat de cliënt centraal; de wensen van cliënten zijn leidend voor de zorg en vormen het uitgangspunt voor de dienstverlening. Soms is daarbij wat meer financiële ruimte voor extra activiteiten voor de cliënten wenselijk. De stichting zamelt geld in, beheert dit en besteedt het aan projecten ten behoeve van de cliënten van Pleyade. Denk daarbij aan culturele activiteiten zoals een museumbezoek, een workshop schilderen onder begeleiding van een gerenommeerd kunstenaar of een muziekvoorstelling.

Uw bijdrage is van harte welkom

Wilt u ‘Vriend van Pleyade’ worden? Dat kan met een eenmalige donatie aan de Stichting Vrienden van Pleyade te Arnhem. Het bedrag dat u wilt doneren kunt u naar eigen keuze invullen. Lid worden van Vrienden van Pleyade kan door een structurele financiële bijdrage te doen, met een minimum van € 75,00 per jaar. U ontvangt daarvoor een lidmaatschapsspeld, vier keer per jaar het magazine Pleyn en een uitnodiging voor het jaarlijks Vrienden van Pleyade-evenement.

Wilt u zich aansluiten bij de Vrienden van Pleyade? Vul dan het formulier in. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat raad van bestuur via 026 – 751 6303 of secretariaatrvb@pleyade.nl.

Lees meer over de kernprincipes en uitgangspunten van Stichting Vrienden van Pleyade en bekijk de algemene gegevens.

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord