×

Een comfortabel thuis

Bent u op zoek naar een nieuw thuis omdat u 24 uur per dag zorg nodig heeft? Pleyade heeft elf mooie locaties voor wonen met zorg. We maken graag persoonlijk kennis om uw wensen te inventariseren. Bent u graag buiten? Houdt u van rust en ruimte? Onderneemt u het liefst veel met anderen? We helpen u graag een woonomgeving te kiezen die bij u past.

Ouderenzorg op maat

Bij Pleyade heeft u zelf de regie in handen. Het gaat erom dat u prettig woont en wij zijn er voor u op de momenten dat het nodig is. Uw leefstijl en persoonlijke behoeften zijn leidend: wat vindt u fijn? Wat bent u gewend? Alles is bespreekbaar.

Onze betrokken medewerkers staan op ieder moment van de dag klaar voor zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht. En als u behandeling nodig heeft van bijvoorbeeld een logopedist, diëtist, fysiotherapeut of ergotherapeut, schakelen we onze eigen ervaren professionals in. 

Veri Kosterink

"Henriette en ik zijn al 27 jaar samen, waarvan we er ruim 18 in Elst wonen. En samen zijn we nog steeds. Ook nu ik in Tertzio woon."

Lees het verhaal

Wij gebruiken cookies op de website. Anonieme analytische cookies laten ons zien hoe de website wordt gebruikt. Met die inzichten monitoren en verbeteren we pleyade.nl. Lees meer

Ik ga niet akoord